Fotos i diari

El diumenge el dediquem a visitar una zona que administrativament no és bretona, sinó normanda: la Baia del Mont-Saint-Michele.

Seguint les recomanacions d'uns amics, ens dirigim a primera hora a visitar el Mont-Saint-Michele, ja que més tard hi ha tanta gent que costa molt trobar lloc a l'aparcament. Hem pogut observar les immenses marees que afecten aquesta baia: el mar estava tant baix que ni tant sols veiem on és l'aigua. Aquestes baixades de marea tant fortes les aprofiten els excursionistes per entrar al mar fent una caminada per la sorra humida.

Després de dinar ens dirigim a la zona de Polders, terrenys guanyats al mar on hi ha una gran varietat de cultius d'hortalisses. Quins enciams més variats i més bons que hi ha per aquestes terres!

De camí a Dol de Bretagne, en una petita casa d'uns pescadors, comprem musclos i escopinyes per a sopar. Realment exquisits! Els musclos estaven molt nets, eren petits però ben plens. Han sigut els millors que hem provat mai! De camí a casa parem a visitar el Menhir de Champ Dolent.

Aquesta excursió ha sigut de 186 km.

Mapa