Fotos i diari

Per fi va arribar el dia esperat. El divendres 8 d'agost de 2014, a les 5.30h va sonar el despertador i, després de carregar totes les maletes al cotxe, a les 6.00h vam sortir direcció a Grenoble. Vam fer una breu aturada a l'àrea de servei de la Jonquera i una altra parada per esmorzar. Quina casualitat!! Vam parar a la mateixa estació de servei que l'any anterior!!.

A les 12.30h vam arribar al Carrefour de Saint-Egrève on vam fer un volt i vam menjar una hamburguesa al Quick, molt més bona que la d'altres establiments més famosos. En arribar a l'hotel ens portem un petit ensurt: la màquina que ens havia de donar el codi d'entrada no funcionava correctament i no feia el cobrament. Sort que la mare sap francès i va trucar per telèfon per demanar una solució. Un noi ben simpàtic va aparèixer i ens va donar els codis d'accés a l'hotel i a l'habitació, on vam descansar una estona del llarg viatge.

A les 16.30h anem a fer un volt per Grenoble i pujem a la Bastilla amb el telefèric. Quines vistes més boniques de tota la ciutat! A la Bastilla vam poder visitar una exposició sobre com es va iniciar la 1a Guerra Mundial i una altra sobre els cossos militars d'alta muntanya. Després vam tornar al Carrefour a sopar uns talls de pizza i on comprem l'esmorzar per al dia següent.

Per acabar el dia, ens dirigim a Sassenage, un poblet petit que hi ha just davant del nostre hotel, a l'altra riba de l'Isère, on vam trobar una font ben curiosa. Fixeu-vos-hi:

Tornem a l'hotel a dormir ja que dissabte ens esperava una altra etapa llarga de carretera.

Mapa

Informació complementària

Algunes adreces d'interès