Fotos i diari

Dimecres al matí ens vam llevar amb una mica de mandra, però de seguida estavem vestits i esmorzant. Era el dia triat per anar a Estrasburg, capital de l'Alsàcia que es troba a uns 90 km de Friburg. A mig trajecte vam trobar molta caravana provocada per la gran quantitat de gent que volia anar al Europa-Park.

Després d'un viatge d'una hora i poc, vam entrar a Estrasburg buscant el pàrquing que es troba a prop de les institucions europees. Aquestes ciutats europees et permeten aparcar fora del centre i traslladar-te en transport públic a un molt bon preu: el pàrquing de tot el dia més l'anada i tornada dels quatre al centre d'Estrasburg no va arribar als 4 €. Un cop aparcat, vam poder veure el Tribunal dels drets humans i el Parlament europeu.

Després vam agafar el tramvia fins a la Plaça de la República on va començar la nostra passejada pel centre d'Estrasburg. Vam visitar la Catedral, els carrerons i canals que creuen el centre i el barri de la Petite France, realment meravellós. Al mig dia vàrem dinar una Tarte Flambée a la plaça de la Catedral; aquesta tarta és una mena de pizza molt típica de l'Alsàcia.

Després de dinar i de menjar-nos un bon gelat, vam anar en tramvia a buscar el cotxe que ens duria de tornada a l'alberg de Friburg. Un altre dia inolbidable.

Mapa